vineri, 12 octombrie 2007

Offf, viata mea!


Aseara cu mare fast s-a desfasurat petrecerea ARBOsfera. Ca orice petrecere de media, imi voi permite sa spun ca a fost cam "tepoasa" :) Some stand-up comedy, a lot of mingleing and some old some new people.
Am si o mare observatie de facut - se vede ca vorbim de print! Inca nu exista site-ul ARBOsfera....nu vreti sa va facem noi unul? :)
Ah.....si cel mai mult mi-a placut bineinteles ora de incepere - 7.30...am tot incercat sa-mi aduc aminte de ultima petrecere la o astfel de ora dar nu am reusit :) Bineinteles ca la 9 deja lumea incepuse sa-si aduca aminte de lucrurile importante restante pe la birou sau pe acasa, sau si mai bine, de faptul ca ziua urmatoare este tot lucratoare. Avem si noi in familia noastra fericita doua mandre trecute de 40 de ani la acest capitol -Ramon si Ruxandra
Revenind la un ton mai bland, o parte foarte placuta a fost ca am revazut echipa ARBO. Nu cred sa fi lipsit cineva de la petrecere :) Pe langa acest ingredient incantator, s-a adaugat si faptul ca Initiative, Media Investment, McCann and maaany others where there! Felicitari ARBO! Intr-adevar o miscare foarte tare....I love ARBO business style :) sorry...it`s official :)
Sper ca in seara asta la SoftPedia sa mai lasam din tepi acasa :) enjoy life people!

2 comentarii:

ruxandra spunea...

deci ca sa iti sustii urarea asta de 40 de ani :P trebe neaparat sa imi oferi tot pachetul: barbat prezentabil, casa, masina si excursie in strainatate! >:)

Jules spunea...

draguta, gata, nu mai incerca sa te scoti. ti-am pus eticheta! :) sa vedem cum te Simplifici tu la 40 de ani :P Mie la 18 mi-e mai usor cred...